Welkom bij JustCarmen WebDesign

JustCarmen WebDesign helpt kleine en middelgrote bedrijven aan een aantrekkelijke, maar functionele website.

Uitgangspunt hierbij is dat een website vooral bedoeld is om u als bedrijf te presenteren op het internet. Maar daarnaast dient de site zodanig te worden ingericht dat de websitebeheerder de site gemakkelijk kan onderhouden. De site dient dynamisch te zijn. Het toevoegen van nieuwe teksten of beeldmateriaal mag geen problemen opleveren.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke, dynamische website tegen een gunstige prijs? Dan bent u bij JustCarmen WebDesign aan het juiste adres.
Lees meer…

JustCarmen WebDesign, ook voor particulieren

pics collectionHeeft u geen bedrijf, maar zou u dolgraag een mooie website willen hebben om de rest van de wereld mee te laten genieten van uw hobbies, uw huisdieren, uw foto’s of wat dan ook?

Dat kan! Voor een aantrekkelijke prijs helpen wij u graag het internet op. Met een website die u na installatie gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

De website kan geheel aan uw wensen worden aangepast en worden voorzien van de door u gewenste modules, zoals bijvoorbeeld een fotoalbum en een forum of gastenboek.
Lees meer…

Onderhoud en Service

Uiteraard helpen wij u met uw website het internet op. Als u nog geen domeinnaam hebt, dan vragen wij die voor u aan en gaan voor u op zoek naar een geschikte webhost.

Daarnaast melden wij u aan bij diverse zoekmachines, waaronder Google. Indien u dit wenst kunnen wij de website voor u onderhouden, up to date houden en veranderingen of extra’s toevoegen.